over suus

leuk dat je er bent!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Suus, officieel Suzanne. Iedereen noemt me Suus en ik heb het zelfs in mijn bedrijfsnaam verwerkt: ‘Bij Suus Coaching en Communicatie’.

Mijn motto is: doen waar je blij van wordt. Ik hoop dat ik jou daar ook mee kan inspireren en mag helpen. Je kunt bij mij terecht voor creatieve coaching sessies.

Op deze pagina vind je meer informatie over wie ik ben en vind je het leuk om ook even persoonlijk kennis te maken, neem dan gerust contact met me op.

"Suus verstaat haar vak en daarnaast is ze ontzettend sterk in het coachen en luisteren naar wat je wil, professioneel maar heel persoonlijk, echt een aanrader!!”

Bij Suus ben je welkom

Bij Suus ben je welkom. Welkom om te doen waar je blij van wordt. Je bent van harte welkom bij mij in de praktijk. Een heerlijke kop koffie of thee zet ik graag voor je.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de keuken te vinden om te koken en te bakken. Als je geluk hebt, valt er dus ook iets te proeven ;-). Stuur me even een berichtje en we maken een afspraak.

Kennis & kunde

Verschillende opleidingen, cursussen en workshops heb ik inmiddels gevolgd. Dit zijn er een paar:

• Creatieve (kinder)coaching
• NEI coaching
• COACHEE!
• Hooggevoeligheid

• Hooggevoelig & strong-willed (HG & SW)
• CRKBO geregistreerd docent / trainer

Coaching

Lieve jongen, je stond daar langs de kant… Te wachten op iemand om die aan te gaan moedigen. Ik zie je observeren. Intens genieten. De indrukken verwerken. Opgaan in de muziek. We hebben even oogcontact. We wisselen een glimlach uit en even later verras je me met een van jouw prachtige bloemen. Dankjewel lieve jongen. Blijf zoals je bent. Uniek. Oprecht. Puur. Gevoelig.

Kinderen helpen om te blijven stralen of om weer opnieuw te gaan stralen, daar word ik ontzettend blij van. Met name kinderen die extra gevoelig of ook wel hooggevoelig / hoogsensitief zijn, komen bij mij in de praktijk. Een prachtige eigenschap, waardoor je opbloeit bij eerlijkheid, diepgang, creativiteit en saamhorigheid. Maar het kan ook lastig zijn.

Hooggevoelige kinderen kunnen angstig of verlegen overkomen, maar in werkelijkheid zijn ze gevoeliger en hebben ze meer tijd nodig om alle prikkels te verwerken. Ik help kinderen en ouders om op een goede manier om te gaan met deze gevoeligheid en het in te gaan zetten als kracht. 

"You are amazing. Just the way you are.”

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten of creatieve coaching iets voor je kind is? Heb je vragen? Neem gerust contact met me op. Het is ook mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Samen kijken we of de klik er is en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Scroll naar boven